Δημοτική Παράταξη «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή»: Σε κλίμα αισιοδοξίας η συγκέντρωση υποψηφίων και στελεχών


Δημοτική Παράταξη «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή»
Σε κλίμα αισιοδοξίας η συγκέντρωση υποψηφίων και στελεχών
Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση όλων μαζί των υποψηφίων δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων της Δημοτικής κίνησης "Περιστέρι με όλους- Ανατροπή", στα γραφεία της στη Βεάκη 23, με τον Δημήτρη Κελάφα να παραθέτει τους βασικούς στόχους για την επομένη των εκλογών.
Για το πώς θα μπορέσει να μετατρέψει σταδιακά το Περιστέρι σε μια πόλη πρότυπο ανάπτυξης, κοινωνικών υποδομών και οικολογικό πρότυπο. Μια ανθρώπινη πόλη με πράσινο και όμορφες γειτονιές γεμάτες ζωή, που θα αποπνέουν ζεστασιά και ασφάλεια.    
Ο Δημήτρης Κελάφας μίλησε από καρδιάς για την ενότητα, που ήταν ελπίδα και τώρα έγινε πράξη, ενός μεγάλου φάσματος δυνάμεων με διαφορετική αφετηρία αλλά με κοινό στόχο, μια πόλη που θα σέβεται τη γνώμη του δημότη, θα ζητά τη συμμετοχή του και θα στέκει συμπαραστάτης στην αγωνία και το πρόβλημά του.       
«Το όλοι μαζί δεν είναι για μένα μια κουβέντα που συνηθίζεται στις εκλογές», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος και συνέχισε: «Η συμμετοχικότητα είναι σταθερό σημείο στα πιστεύω μου. Δεν είναι μόνο τώρα για τον Δήμο, που είναι η πιο άμεση, η πιο απτή διοίκηση στον πολίτη και το θεωρούμε αυτονόητο. Ήταν πάντα. Αυτό υποστήριζα πάντα. Αρκεί να συμφωνήσουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος. Αυτή είναι η ευκαιρία. Και να δουλέψουμε όλοι γι’ αυτό. Είναι και θα είναι καθημερινό στοίχημα για μένα να είμαι πρώτα εγώ "εκεί". Παρών κάθε μέρα. Για κάθε πρόβλημα αλλά και για κάθε νέα ιδέα που μας πάει παρακάτω».
Το Σάββατο 12 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στη "Σάλα Παράδεισος" στην Ανθούπολη, θα γίνει η ανακήρυξη του συνδυασμού "Περιστέρι με όλους- Ανατροπή" και των υποψηφίων. 



Δημοτική κίνηση "Περιστέρι με όλους- Ανατροπή"
Δημήτρης Κελάφας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη