Συλλήψεις για κλοπές και απόπειρα κλοπής από ανενεργό εργοτάξιο στην Υπάτη

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για κλοπές και απόπειρα κλοπής από ανενεργό εργοτάξιο στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης Φθιώτιδας
Συνελήφθησαν, προχθες (08-04-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Υπάτης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 36 και 60 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρα κλοπής, κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι δύο ημεδαποί κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς, σε εκτός λειτουργίας συγκρότημα εργοταξίου, ιδιοκτησίας 55χρονου ημεδαπού, να επιχειρούν να φορτώσουν σε φορτηγό αυτοκίνητο που έφερε γερανό (παπαγαλάκι), μία μεταφορική ταινία υλικών, η αξία της οποίας ανέρχεται στις (25.000) περίπου ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του ιδιοκτήτη.
Ακολούθως σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, βρέθηκαν στην αυλή μάντρας οικοδομικών υλικών σε περιοχή της Φθιώτιδας, όπου εργαζόντουσαν οι δύο δράστες, δύο (2) μεταφορικές ταινίες υλικών και δύο (2) σέσουλες συγκέντρωσης οικοδομικών υλικών, αξίας (3.000) περίπου ευρώ, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί πριν ένα μήνα περίπου, ομοίως από το ανωτέρω εργοτάξιο.
Το φορτηγό και τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη