Ο πολιτικός μηχανικός Ευστράτιος Τσιαμτσιακίρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο πολιτικός μηχανικός Ευστράτιος Τσιαμτσιακίρης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα
               
Σε ανακοίνωση του ο κ. Ευστράτιος Τσιαμτσιακίρης αναφέρει: «Ίσως με το αυτό το μήνυμά μου διχάσω συναισθηματικά ή πολιτικά αρκετούς από εσάς ή και να σας ξενίσει αυτή μου η «ενεργοποίηση»... Πιστεύω, όμως , ότι σε ένα Περιστέρι που δοκιμάζεται, σε μια Ελλάδα που καταρρέει είναι μονόδρομος για όλους μας να μη μείνουμε άλλο «ανενεργοί».
    Θεωρώ ότι η παράδοση του Δήμου, μετά από 12 έτη διαχείρισης, σε Νέα Πρόσωπα αποτελεί μια διαδικασία εξυγίανσης του συστήματος, αλλά και συνάμα αναγκαία ακολουθία . «Αυτοΐαση» μιας πολιτικής υπερκόπωσης με νέα κοινωνικά κύτταρα.
    Ως ανέγγιχτος από κομματικές σκοπιμότητες άνθρωπος αποδέχτηκα την πρόσκληση του υποψηφίου Δημάρχου για το Περιστέρι, Δημήτρη Κελάφα , να σταθώ πλάι του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και να προσφέρω όσες σκέψεις, σχέδια και δράσεις μπορούν, με γνώμονα τις ανθρώπινες αξίες, να συνεισφέρουν σε ένα ανατρεπτικό Περιστέρι.
   Εμπιστεύομαι την καθαρότητα των ματιών του Δημήτρη και αυτό είναι που με ενώνει στον αγώνα του».

Ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: «Μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στους επιστημονικούς και επαγγελματικούς χώρους, ο Στράτος Τσιαμτσιακίρης αποφάσισε να μεταφέρει τις γνώσεις και την δράση του στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον δήμο που μεγάλωσε και αγαπά. Τον δήμο Περιστερίου. Ο Στράτος έχει όραμα και νέα προοπτική για την τοπική μας κοινωνία. Είναι σταθερή μου πεποίθηση  ότι αν θέλουμε να αλλάξουμε ριζικά την πόλη μας θα πρέπει να εμπιστευτούμε και να αξιοποιήσουμε τους ανθρώπους της που διαθέτουν εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις. Χαίρομαι να συνεργάζομαι με ανθρώπους που διαθέτουν αρετές όπως η επιμονή, η εργατικότητα, η ισχυρή θέληση και ταυτόχρονα διακατέχονται από την απαραίτητη αίσθηση ευθύνης καθώς και την ευαισθησία που απαιτείται για να πάρει κανείς στα χέρια του το μέλλον των συμπολιτών του».

Ο Ευστράτιος Τσιαμτσιακίρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Αποφοίτησε από το 9ο Λύκειο. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στο ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές του,  Msc Ε.Μ.Π., με ειδίκευση στη «Δομοστατική».
Είναι συνιδρυτής της εταιρείας ERGOCAD με κύριες δραστηριότητες τις αντισεισμικές μελέτες κτιριακών έργων, την εκπαίδευση μηχανικών σε θέματα τεχνικής νομοθεσίας και την διανομή λογισμικού για αρχιτεκτονικές, στατικές και ενεργειακές μελέτες. Είναι Ελεγκτής Δόμησης  Σώματος ΕΥΕΔ ΥΠΕΚΑ και Ενεργειακός Επιθεωρητής. Είναι εκδότης-συγγραφέας του βιβλίου «Ευρωκώδικες-Αντισεισμικός σχεδιασμός». Μέλος στο ΤΕΕ, στο ΕΒΕΑ, του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, του Ελληνικού Τμήματος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκυροδέματος. Τεχνικός Σύμβουλος-Πραγματογνώμονας σε υποθέσεις αστικών δικαστηρίων.
Έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στην εκπόνηση στατικών και ενεργειακών μελετών, σε σύνθετα έργα σκυροδέματος, σε μελέτες ξύλινων & μεταλλικών κατασκευών, ενισχύσεις, ανακαινίσεις καταστημάτων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα της ειδικότητάς του. 






Περιστέρι 11/4/2014

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη