Ο Ανδρέας Λαϊνάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα

Ανδρέας Λαϊνάς: «Η πίστη στη συλλογικότητα αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για το μέλλον».
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ενωτική κίνηση του  Δημήτρη Κελάφα

«Με τον  Ανδρέα Λαϊνά έχουμε δώσει πολλές μάχες για τα προβλήματα αυτής της πόλης. Ο Ανδρέας έχει προσφέρει στην πόλη μας ενεργά. Συμμετέχει στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της παράταξής μας ως μέλος της Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης.  Η σύμπραξή μας αυτή με βάση προγραμματικές αρχές και αξίες, βάζοντας να αποφασίζει το «Εμείς» και όχι το «Εγώ», ανοίγει νέες προοπτικές στην πόλη μας και αποτελεί Ελπίδα για την κοινωνία που δοκιμάζεται.  Ο Ανδρέας ως έμπειρος γνώστης των προβλημάτων του Περιστερίου, έχοντας έντονη δράση στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, θα μας βοηθήσει να βρούμε μαζί και τις ιδανικές τους λύσεις», δήλωσε ο Δημήτρης Κελάφας. Για να προσθέσει: «Ο Ανδρέας είναι ένας άνθρωπος που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα να γνωρίζει κανείς για τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και έτοιμος να θέσει νέους στόχους μαζί μας, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών μας ψηλά».

Ο Ανδρέας Λαϊνάς με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δήλωσε: «Στον τόπο μας χρειαζόμαστε μια νέα πολιτική προσέγγιση και μια νέα αισθητική. Και κυρίως ένα νέο πολιτικό πολιτισμό.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους με λόγο και επιρροή στην κοινωνία, πράγματα που κερδήθηκαν μέσα από τους κοινωνικούς αγώνες.
Στη διαδρομή της ζωής μου πάλεψα μέσα στον κόσμο της εργασίας, στο γονεϊκό κίνημα, σε αθλητικά σωματεία, στην τοπική αυτοδιοίκηση, βιώνοντας στην πράξη τις αγωνίες και τα προβλήματα των συμπολιτών.
Ως μέλος της Ενωτικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης, μετέχω στην προσπάθεια του Δημήτρη Κελάφα.
Στόχος μου η προσφορά, όπως αυτή προσδιορίζεται από το κοινωνικό μου χρέος ως ενεργού πολίτη. Και πριν και πάνω από όλα, απέναντι στη συνείδησή μου.
Η αντιπαράθεση θα λάβει χώρα μέσα στην κοινωνία και πουθενά αλλού. Θα γίνει  πάνω στα προβλήματα, τις ανάγκες και τις αγωνίες όλων μας.
Ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος είναι απόλυτα ελεύθερος και άρα απόλυτα υπεύθυνος.
Και επίσης ότι ο ασφαλέστερος δρόμος προς την αποτυχία είναι η έλλειψη γνησιότητας.
Η πίστη στη συλλογικότητα αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για το μέλλον.
Αν λειτουργήσουμε από κοινού δεν θα κάνουμε επίκληση του ένδοξου παρελθόντος, δεν θα χρησιμοποιούμε ως δικαιολογία το δύσκολο παρόν, αλλά θα διεκδικήσουμε το καλύτερο για το μέλλον της πόλης μας».

O Ανδρέας Λαϊνάς γεννήθηκε και ζει στο Περιστέρι.
Είναι Τραπεζικός Υπάλληλος, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Έχει εκλεγεί στο παρελθόν Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 3ο Διαμέρισμα του Δήμου Περιστερίου.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη