Συναντήσεις υποψηφίων για τις επικείμενες εκλογές με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικόλαο


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Νικόλαο επισκέφθηκε, την Παρασκευή 4 Απριλίου το πρωί, στο γραφείο του στο Πνευματικό - Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό του υποψηφίου Περιφερειάρχου κ. Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, κ. Ιωάννης Περλεπές,  Διευθυντής της εφημερίδος ‘’Ναυτεμπορικής’’, ο οποίος κατάγεται από τη Φθιώτιδα. Κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα θέματα. Ο κ. Περλεπές προσέφερε στον Ποιμενάρχη μας το λεύκωμα των 90 χρόνων της Ναυτεμπορικής και ο Σεβασμιώτατος διάφορά βιβλία των εκδόσεων τής Ιεράς Μητροπόλεως.


Έπειτα από τον κ.Περλεπέ, τον Ποιμενάρχη μας επισκέφθηκε ο κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, τέως υπουργός Ναυτιλίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, συνοδευόμενος από τον κ. Στυλιανό Κανέλλο, πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα και άλλους συνεργάτες του. Ο κ. Κεφαλογιάννης ζήτησε την ευχή του Ποιμενάρχου μας για τις προσεχείς  ευρωεκλογές και κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους, ο Σεβασμιώτατος τον ενημέρωσε για την ποιμαντική δραστηριότητα της τοπικής μας Εκκλησίας. Ως ευλογία τού προσέφερε βιβλία των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως. Μετά το πέρας της συναντήσεως ο κ Κεφαλογιάννης ξεναγήθηκε στους χώρους του Πνευματικού - Διοικητικού Κέντρου και εξέφρασε τον θαυμασμό του για το μεγάλο αυτό έργο.


Το μεσημέρι συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο  Ποιμενάρχη μας είχε και ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο οποίος ζήτησε την ευχή του εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως συζήτησαν διάφορα θέματα τοπικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Τέλος  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος ευχήθηκε στον κ. Κοτρωνιά ό,τι το καλύτερο, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Δήμο Λαμιέων.

Πηγή: imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη