Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Εύβοια και Βοιωτία


Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για οφειλές προς το Δημόσιο στη Χαλκίδα
Εκκρεμούσαν σε βάρος του χρέη προς το Δημόσιο
που ξεπερνούν τις -220.000- ευρώ
Συνελήφθη, χθες (09-04-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 41χρονος ημεδαπός, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Το ύψος των οφειλών του ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 224.249,81 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. 


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Χαλκίδα
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Συνελήφθησαν, χθες (09-04-2014) το πρωί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί και συγκεκριμένα, ένας 23χρονος και μία 31χρονη, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας στον 23χρονο και νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων,
  • μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, μεικτού βάρους (0,3) του γραμμαρίου και
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα κάνναβης στην επιφάνεια ζύγισης.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. στην 31χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, καθαρού βάρους (0,25) του γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, χθες (09-04-2014) το μεσημέρι στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε η από 09-09-2009 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θηβών.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 29χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών και χρηματική ποινή (1.500) ευρώ, για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης Ευβοίας
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη προχθές στην περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, για παράβαση του νόμου για τα όπλα και περί αλλοδαπών
Εξιχνιάσθηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, κλοπή από εξοχική κατοικία, ιδιοκτησίας 77χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα από 15-03-2014 έως 05-04-2014, στην ευρύτερη περιοχή της Κύμης Ευβοίας.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι δράστης της ανωτέρω κλοπής είναι ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος συνελήφθη προχθές (08-04-2014) το απόγευμα στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε., για παράβαση του νόμου για τα όπλα και περί αλλοδαπών (σχετικό το χθεσινό Δελτίο Τύπου μας).
Ειδικότερα το κυνηγετικό όπλο που, μεταξύ άλλων, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο σε παλαιά αφύλακτη αποθήκη και κατασχέθηκε, είχε αφαιρέσει ο 21χρονος, μετά από διάρρηξη που είχε διαπράξει στην εξοχική κατοικία του 77χρονου.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη