«Ιστορία και Αξιοπρεπής Φιλία Λαών», του Γιώργου Σμοκοβίτη

Ιστορία και Αξιοπρεπής Φιλία Λαών
                        ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

    Ανάγκη είναι να υπενθυμίσω ότι την 5 Φεβρουαρίου 2014 μ.Χ. επί λέξει έγραφα δημοσίως και ενυπογράφως: “Το ολοκαύτωμα στη Γερμανία θα τύχει της ίδιας τύχης από την Ελληνική Βουλή με τα ολοκαυτώματα Γενοκτονίας Αρμενίων και Ποντιακού Ελληνισμού; Ίδωμεν , πότε. Ή μήπως ο άλλοτε Τούρκος εξολοθρευτής ήταν προτιμότερος Του άλλοτε “συναδέλφου” και ... συμμάχου του Γερμανού;
    Να μην επαναλάβω και σήμερα τα ίδια; Αφού στη Βουλή έρχεται μεν το ολοκαύτωμα στη Γερμανία και ΚΑΛΩΣ προς καταδίκη , αλλά για ... ολοκαύτωμα Αρμενίων και Ποντίων και γενοκτονίες ; Τι έγινε και γιατί ο ένας βάρβαρος καταδικάζεται και ο άλλος “Αττίλας” παλιότερος ή νεώτερος μένει ... “μετέωρος” στην Ιστορία για την ... “φιλία λαών και ... εκπροσώπων τους” ; Βεβαίως μετά χαράς μου θα διορθωθεί λάθος μου με Ψήφιση Νόμου.
    Ξέρετε σε ... “Ελεύθερα καθεστώτα” οι ερωτήσεις Πολιτών είναι Ελεύθερες, απεριορίστως  να επαναλαμβάνονται. Όμως , ομοίως και χάριν “συμμετοχικής Δημοκρατίας” είναι απολύτως Ελεύθεροι και οι .... “εκπρόσωποι ή αρμόδιοι” κάθε λογής και επιπέδου κεντρικά και τοπικά να ΜΗΝ απαντούν , ουδέποτε ή μόνο όποτε και αν και όσα “βολεύουν” εκείνους.
Έτσι όμως, “Ολιγοκρατία της Πονηροκρατίας” , όπου Ολίγοι κρατούν και ως Πονηροί κρατούν στον ... Δήμο.
    Σήμερα , προσθέτω ΚΑΙ την ερώτησή μου αν πρέπει ποιοι και πως έγκαιρα να αντιδράσουμε στην πρόθεση υποψηφιότητας Κόμματος στις ευρωεκλογές που σε ανακοίνωσή του την ΜΟΝΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ μειονότητα  παράνομα ονομάζει “ΤΟΥΡΚΙΚΗ Μουσουλμανική Μειονότητα ΔΥΤΙΚΗΣ Θράκης”. Αν δεν ασχολούμασταν ΟΛΟΙ με την Ουκρανία και Κριμαία και την “θέληση ΤΟΠΙΚΩΝ μειονοτήτων ΕΚΕΙ” δεν θα ερωτούσα ΕΔΩ εντόνως για ... απάντηση ... “αρμοδίων” πέραν του Αρείου Πάγου. Οι συσχετισμοί ούτε βάση έχουν , ούτε εμφανείς είναι , αλλά  και “εκτός κλίματος” οι επισημάνσεις μου ;
                                        11/04/2014 μ.Χ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη