Η Ειρήνη Αϊβαλιώτου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

Η Ειρήνη Αϊβαλιώτου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

Η μεγάλη της αγάπη για το Περιστέρι και τη νέα γενιά στάθηκε αιτία να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να ενισχύσει με την παρουσία της την παράταξή μας και μαζί μας να επιτύχει τους στόχους για μια πόλη καλύτερη. Η Ειρήνη Αϊβαλιώτου, εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και Πτυχιούχος Νομικής και Πολιτικής Επιστήμης  είναι μια  εξαίρετη επιστήμονας και παιδαγωγός που προσφέρει πολλά στη νέα γενιά της πόλης μας.  
Ο Δημήτρης Κελάφας τόνισε: «Με αγάπη για τον τόπο μας, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε και να αλλάξουμε ουσιαστικά την πόλη μας, και να την κάνουμε πιο όμορφη και προπάντων πιο ανθρώπινη. Η Ειρήνη είναι πολλά χρόνια κοντά στα παιδιά. Έχει υπηρετήσει την πόλη ως εκπαιδευτικός και γνωρίζει άριστα τα προβλήματα της παιδείας. Μας ενώνει η αγάπη για τα παιδιά και το κοινό μας όραμα για μια πόλη με ανθρωπιά, με αποτελεσματικές κοινωνικές δομές και οργανωμένα σχολεία που να προσφέρουν δυνατότητες μόρφωσης σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Είναι χαρά μας να είμαστε συνταξιδιώτες στο ταξίδι προς την επιτυχία».
Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας η Ειρήνη Αϊβαλιώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Γεννήθηκα στο Περιστέρι. Ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας με μικρασιατικές ρίζες μεγάλωσα στις όμορφες γειτονιές του Περιστερίου (Αγία Τριάδα-Γήπεδο Ατρομήτου) με έντονα τα συναισθήματα της αγάπης, της συνεργατικότητας, της αλληλοβοήθειας και της ομαδικότητας. Έμαθα στο «Εμείς, στο «Όλοι μαζί». Φοίτησα στο 7ο Δημοτικό σχολείο Περιστερίου, στο 15ο Γυμνάσιο και στο 12ο Λύκειο στον Λόφο Αξιωματικών. Σπούδασα στην Νομική (Νομικές και Πολιτικές Επιστήμες), στο Παιδαγωγικό Τμήμα Αθηνών και στην μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο. Με κέρδισε η αγάπη στα παιδιά κι έτσι εδώ και 25 χρόνια βρίσκομαι ως δασκάλα στο πλευρό των μικρών μαθητών του Περιστερίου μαχόμενη και αισιοδοξώντας για το καλύτερο μέλλον αυτών των παιδιών και των οικογενειών τους, ένα καλύτερο μέλλον για το Περιστέρι, ένα Περιστέρι με ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Στο χώρο της εκπαίδευσης έχω ενεργή συμμετοχή σε σεμινάρια και διαλέξεις με θέματα εκπαιδευτικού περιεχομένου. Συμμετείχα στην επιμόρφωση που έγινε από το Πανεπιστήμιο Πατρών και την ομάδα του Κ. Πόρποδα «Δυσλεξία και μαθησιακές Δυσκολίες». Ως επιμορφωτής ανέλαβα την επιμόρφωση των δασκάλων για τα νέα σχολικά βιβλία.
Είμαι παντρεμένη με τον Ιωάννη Γιαννάκη και έχουμε μια κόρη την Ναταλία».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη