Ο Γιώργος Γράμψας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

Ο Γιώργος Γράμψας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

«Η παράταξή μας έχει έναν ακόμη συνοδοιπόρο και συναγωνιστή. Ο Γιώργος Γράμψας εδώ και πολλά χρόνια με τη μαχητικότητα και το δυναμισμό που τον διακρίνει έχει αποδείξει πώς αγαπάει και νοιάζεται για την πόλη μας και τώρα ήρθε η στιγμή να αγωνιστούμε μαζί για να υλοποιήσουμε τις πρωτοποριακές ιδέες του στο δήμο μας», τόνισε ο Δημήτρης Κελάφας. Και πρόσθεσε: «Η ανάγκη του Γιώργου για προσφορά και δημιουργία είναι αστείρευτη εδώ και πολλά χρόνια και είναι χαρά μας να πραγματοποιήσει τα όσα ονειρεύεται για την πόλη του, το Περιστέρι στο πλευρό μας. Με όπλα τις γνώσεις και την εμπειρία μας θα αλλάξουμε μαζί σελίδα και θα θέσουμε τις νέες βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Μαζί να «χτίσουμε» έναν τόπο πιο κοντά στον άνθρωπο και πιο κοντά στα παιδιά μας».

O Γιώργος Γράμψας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Είναι παντρεμένος με τη Δώρα Πετρίδου ποντιακής καταγωγής και έχουν τέσσερα παιδιά, το Δημήτρη 18 ετών, την Ελένη 17 ετών, τη Σωτηρία 15 ετών και το Στάθη 12 ετών. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2008-2011 και Πρόεδρος 2011-2012 στο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Δήμου Αχαρνών. Εργάζεται στο Δήμο Αθηναίων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη