Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία στο Σταυρό

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014
Εκδήλωση-συζήτηση στο Σταυρό
   Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Απριλίου ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση της Παρέμβασης Πολιτών για τη Λαμία στο Σταυρό.
   Η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Αντωνίου-Σιούτα, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία της παράταξης, παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της κίνησης για την παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του Δήμου, το ρόλο της αυτοδιοίκησης σήμερα και τις προτάσεις της για τα τοπικά προβλήματα του Σταυρού, της Βράχας και του Σ.Σ. Λειανοκλαδίου.
   Στη συζήτηση που ακολούθησε, οι κάτοικοι του Σταυρού ανέδειξαν πλήθος ζητημάτων που πρέπει να επιλυθούν, όπως η πεζοδρόμηση, η περιφερειακή οδός, η διάνοιξη δρόμων, τα αντιπλημμυρικά έργα, ο σχεδιασμός κεντρικής πλατείας και η κατασκευή εισόδου στο Σταυρό. Τόνισαν την αγανάκτησή τους για την υποβάθμιση της περιοχής από την επί δεκαέξι ετών Δημοτική Αρχή και τις ψεύτικες υποσχέσεις που επανειλημμένα έχει εξαγγείλει σε προεκλογικές περιόδους και μετεκλογικά ξεχνάει. Τέλος, εξέφρασαν τη στήριξή τους στην Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία και την ελπίδα τους ότι με την αλλαγή της κατάστασης στο Δήμο στις επερχόμενες εκλογές τα προβλήματα της περιοχής τους θα έρθουν στο προσκήνιο.
   Η κα Αντωνίου-Σιούτα υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι τα προβλήματα λύνονται μόνο με τη συμμετοχή όλων των πολιτών στην αυτοδιοικητική προσπάθεια με τον Δήμο παρόντα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Η Παρέμβαση Πολιτών δεσμεύεται να είναι συμπαραστάτης και αρωγός στα δίκαι αιτήματά τους. «Το όραμά μας είναι για ένα Δήμο μαχητικό και διεκδικητικό προς την κεντρική εξουσία και αλληλέγγυο στους πολίτες.»
   Επειδή τίποτα δεν αλλάζει από μόνο του, τίποτα δεν χαρίζεται αλλά κατακτιέται, δεκαέξι χρόνια είναι αρκετά, ήρθε η ώρα της ανατροπής και στο Δήμο Λαμίας τώρα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη