Συλλήψεις για απάτη και πλαστογραφία στη Λιβαδειά και παράνομη πώληση βεγγαλικών στις Ερυθρές Αττικής

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στη Λιβαδειά, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για απάτη και πλαστογραφία
Συνελήφθη, χθες (08-04-2014) το μεσημέρι στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 56χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε η από 08-06-2005 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς.
Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση, ο 56χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) μηνών, για απάτη και πλαστογραφία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.

Συνελήφθη 51χρονη ημεδαπή στις Ερυθρές Αττικής, για παράνομη κατοχή και πώληση βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων
Κατά την διενέργεια αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ιδιοκτησίας της, κατασχέθηκαν συνολικά -531- βεγγαλικά και παιδικά αθύρματα
Συνελήφθη, χθες (08-04-2014) το μεσημέρι στις Ερυθρές Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 51χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για παράνομη κατοχή και πώληση βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, κατά την διάρκεια αιφνιδιαστικού αστυνομικού ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ζαχαροπλαστείο- mini market ), ιδιοκτησίας της 51χρονης, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε αποθηκευτικό χώρο εντός του καταστήματος και κατασχέθηκαν:
  • Τριακόσια ογδόντα ένα (381) βεγγαλικά, διαφόρων τύπων και
  • εκατόν πενήντα (150) παιδικά αθύρματα (σκορδάκια),
τα οποία η 51χρονη κατείχε προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη