Ο Γ. Μαρίνος στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα

Ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση, παραβρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χαλκίδα σήμερα το πρωί στις 9.30. 
Ο κ. Μαρίνος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Εργατική Τάξη, πρωτοπόρα τάξη της κοινωνίας, έχει στα χέρια της μεγάλη δύναμη και στο βαθμό που την αξιοποιεί μπορεί να αντιταχθεί και να καταδικάσει αποφασιστικά τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου, την πολιτική που στηρίζει τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Να ανατρέψει το καθεστώς της ανεργίας, της φτώχειας, της  εκμετάλλευσης και να ανοίξει το δρόμο ανάπτυξης που θα οδηγήσει στην ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.
Η Απεργία στις 9 Απρίλη είναι μια απάντηση και δείχνει το δρόμο της κλιμάκωσης του αγώνα.
Καλά οργανωμένη Εργατική Τάξη, δυνατό εργατικό κίνημα και λαϊκή συμμαχία με ισχυρό ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ στα συνδικάτα, στην Ευρωβουλή και τη βουλή, στην Περιφέρεια και στους Δήμους αυτή είναι η επιλογή που αντιστοιχεί στα εργατικά, λαϊκά συμφέροντα».      

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη