Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Εύβοια και Βοιωτία

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών δισκίων στην Αιδηψό Ευβοίας
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, κατασχέθηκαν (2) πιστόλια replica , (1) πτυσσόμενο σιδερένιο γκλοπ, (36) ναρκωτικά δισκία κ.α.
Συνελήφθη, χθες (03-04-2014) το μεσημέρι στην Αιδηψό Ευβοίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 51χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών δισκίων.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία του 51χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) πιστόλι replica , με την γεμιστήρα του,
  • ένα (1) πιστόλι replica για ρίψη φωτοβολίδων, με την γεμιστήρα του η οποία περιείχε εννέα (9) αβολίδοτα φυσίγγια,
  • επιπλέον εννέα (9) αβολίδοτα φυσίγγια, μέσα σε πλαστική θήκη,
  • ένα (1) πτυσσόμενο σιδερένιο γκλοπ και
  • τριάντα έξι (36) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αιδηψού, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Συνελήφθη 35χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς
Συνελήφθη, σήμερα (04-04-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 35χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν είκοσι εννέα (29) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και ναρκωτικά δισκία
Συνελήφθησαν, χθες (03-04-2014) απογευματινές και βραδινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Β’ ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 25χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. στον 25χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (1,10) γραμμαρίων και τρία (3) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. στον 30χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (2,6) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη