Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Εύβοια

Συνελήφθη 21χρονος υπήκοος Αλβανίας από την Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. στο Αλιβέρι Ευβοίας, για παράνομη οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν ένα περίστροφο, ένα πιστόλι φωτοβολίδων, μία κυνηγετική καραμπίνα, -30- φυσίγγια περιστρόφου, ένας μάλλινος σκούφος, ένα ζευγάρι γάντια, κ.α.
Συνελήφθη, χθες (08-04-2014) το απόγευμα στο Αλιβέρι Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή.
Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής και σε βάρος του θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής στη χώρα καταγωγής του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων και περιπολιών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, κατελήφθη ο 21χρονος να έχει επιμελώς κρυμμένα σε παλαιά αφύλακτη αποθήκη και κατασχέθηκαν:
  • Ένα (1) περίστροφο, με πέντε (5) φυσίγγια εντός του βυκίου του,
  • ένα (1) πιστόλι φωτοβολίδων,
  • μία (1) κυνηγετική καραμπίνα,
  • είκοσι πέντε (25) φυσίγγια περιστρόφου,
  • ένας (1) μάλλινος σκούφος,
  • ένα (1) ζευγάρι γάντια,
  • ένας (1) φανός,
  • διάφορα κοσμήματα και
  • δύο (2) μεταλλικοί κόφτες.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή του 21χρονου και σε άλλες αξιόποινες πράξεις και ακολούθως θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Συνελήφθη 35χρονη ημεδαπή για ναρκωτικά στην Ερέτρια Ευβοίας
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη, χθες (08-04-2014) το μεσημέρι στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, μία 35χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στην 35χρονη, βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (21,6) γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί από την Β’ Ο.Π.Κ.Ε. για ναρκωτικά στη Χαλκίδα
Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (08-04-2014) το βράδυ στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 23 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στους δύο ημεδαπούς, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν τρεις (3) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (11,7) γραμμαρίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Συνελήφθη 26χρονος υπήκοος Πακιστάν στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα
Κατασχέθηκαν -200- λαθραία πακέτα τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (08-04-2014) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Αλιβερίου Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 26χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν διακόσια (200) λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας , προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο .
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη