Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών
Κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και ένας μεταλλικός τρίφτης
Συνελήφθησαν, χθες (10-04-2014) μεσημβρινές και βραδινές ώρες σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ και Β’ Ομάδων Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. στον 40χρονο , βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν συνολικά είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. στον 22χρονο , βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη