Στη Β. Εύβοια θα συνεχίσει την περιοδεία του ο Κώστας Μπακογιάννης

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Β. Εύβοια

Στη Β. Εύβοια θα συνεχίσει την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2014, θα βρεθεί στην Ιστιαία όπου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη, Φάνη Σπανό, θα επισκεφθεί στις 10:15 το Δημαρχείο και στη συνέχεια το  «Βησσαριώνειο» Γηροκομείο Ιστιαίας. Στις 13:00, θα μεταβεί στον Ταξιάρχη όπου και θα επισκεφθεί τον Αγροτικό Συνεταιρισμό και στις 14:30 στον Άγιο, όπου θα επισκεφθεί το Λαογραφικό Μουσείο. Στις 15:30 θα βρεθεί στο υδροθεραπευτήριο του ΕΟΤ στην Αιδηψό.
Στις 17:00, στο καφέ ΑΚΤΑΙΟΝ, στην Αιδηψό θα συμμετέχει σε ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Τουριστική Ανάπτυξη και Θερμαλισμός», ενώ στις 20:30, στο καφέ ΑΙΓΛΗ, στην Ιστιαία, θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους τις περιοχής.

Την Μ. Τετάρτη 16 Απριλίου 2014, στις 8:30 θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και στις 10:30 θα βρίσκεται στα Λουτρά της Αιδηψού. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τους αλιείς του Αγίου Γεωργίου Λιχάδας. Τέλος, στις 14:00 θα επισκεφθεί τις ιχθυοκαλλιέργειες ΝΥΡΕΥΣ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη