Ο Γιώργος Χρηστάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο Γιώργος Χρηστάκης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

“Σε μια εποχή που η αποξένωση των ανθρώπων, τείνει να γίνει μόδα , υπάρχει ανάγκη να στηρίζουμε ανθρώπους σαν τον Δημήτρη Κελάφα.
Παλιός γνώριμος που έχει μέσα του το στοιχείο της ενότητας και την αληθινή διάθεση να πολεμήσει για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς διακρίσεις με ίσες ευκαιρίες για όλους, για μια πόλη χωρίς εμπόδια, ανθρώπινη.
Μια διοίκηση ικανή να δώσει άμεσα λύσεις στα προβλήματα, να δημιουργήσει κίνητρα για ανάπτυξη. Για να γεμίσουν πάλι οι πλατείες από κόσμο με χαμόγελο, για να ανανεώσουμε τον αέρα και το ενεργειακό δυναμικό της πόλης μας.
Ο Δημήτρης Κελάφας πολέμιος της αδικίας και του ρατσισμού, αγωνίζεται και υπηρετεί ακούραστα χρόνια τώρα αυτές τις αξίες. Την παιδεία, τον Πολιτισμό τις Τέχνες την Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Η ιδιαίτερη και δίκαιη χωρίς υπερβολές και φανφάρες ματιά του προς τις ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύει το ήθος και την ποιότητα και ακατάπαυστη αγωνιστικότητά του.
Μαζί μπορούμε να παλέψουμε για μια πόλη προσπελάσιμη από όλους!
Δυνατά μαζί με για την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, απέναντι στον ρατσισμό και τις διακρίσεις!
Με πολίτες συμμάχους και συνεργάτες σ’ αυτό τον αγώνα!
Για να μπορέσει πάλι το αγαπημένο μας Περιστέρι ν’ ανοίξει τα φτερά του και να φτάσει ψηλά!”
Χρηστάκης Γιώργος
Κοινωνικός Ψυχολόγος
Υποψήφιος Διδάκτορας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
Χορογράφος – Χορευτής – Ιδρυτής του ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ “ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ.”
“Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην ανεξάρτητη παράταξή μας έναν μαχητή της ζωής και του πολιτισμού.
Η συνεργασία μαζί του μας τιμά και ενισχύει την πεποίθησή μας ότι με κοινή δράση και ομοψυχία θα υλοποιήσουμε τους στόχους για ανατροπή και ευημερία.” τόνισε σε δήλωσή του ο Δημήτρης Κελάφας.
Ο Γιώργος Χρηστάκης είναι εμπνευστής και ιδρυτής του χοροθεάτρου “ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ.”.
Έχει μια ενεργό και μαχητική παρουσία σε όλες τις πρωτοβουλίες που αγκαλιάζουν τη «διαφορά».
 
Έκανε σπουδές Λογιστικής (Πτυχίο Τμήματος Λογιστών ΤΕΙ Αθήνας), Οικονομικών (Πτυχίο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας) και Ψυχολογίας (Πτυχίο Τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου) και είναι υποψήφιος διδάκτορας Κοινωνικής Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με θέμα «Η συμβολική επικοινωνιακή γλώσσα των διαφορετικών ομάδων».
Χορευτής σε αναπηρικό αμαξίδιο, έχει μεγάλη επαγγελματική και καλλιτεχνική εμπειρία. Εργάσθηκε για δέκα χρόνια στην Εμπορική Τράπεζα Ελλάδας, όπου ήταν υπεύθυνος Λογιστηρίου. Από το 1993 – 1997 διατηρούσε δική του επιχείρηση (MUSIC BAR), όπου και είχε ο ίδιος αναλάβει τη μουσική επιμέλεια (Dee jay). To 1998 είχε δική του εκπομπή με δημοσιογραφικό αλλά κυρίως μουσικό περιεχόμενο στον ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου της Αθήνας «Αθήνα 9.84». Από το 1999 εργάζεται περιστασιακά ως μουσικός επιμελητής σε διάφορα CLUBS – BARS (Mefisto, Ingra, Bongo, Straight, Pandou κ.α)
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., και αθλητής Basket σε καρότσι από το 1991–1995 του Αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρία «Α. Σ. ΑΕΤΟΙ» και έλαβε μέρος σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα που έγιναν σε αυτό το διάστημα, και στέφθηκε 3 φορές πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα Basket.
Το 1993 γίνεται μέλος του Πανελλαδικού Ομίλου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων «ΠΟΠΚΑ» και συμμετέχει στην χορευτική ομάδα του συλλόγου, χορεύοντας σε καρότσι, στην θεατρική και στη μουσική παίρνοντας μέρος σε πολλές παραστάσεις (Τι είδε ο Ιάσονας στην Αθήνα, Μήδεια κ.λ.π.) στην Αθήνα (θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, θέατρο Λυκαβηττού κ.λ.π.) αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
Από το 1993 συμμετέχει σε αγωνιστικό χορό με αναπηρικό αμαξίδιο, άθλημα στο οποίο συμμετείχε, μαζί με τις εκάστοτε παρτενέρ του (όρθιες), σε Πανελλήνια (1ηθέση τα τελευταία 5 χρόνια), Πανευρωπαϊκά (6η θέση το 2000 στην Ολλανδία), Παγκόσμια Πρωταθλήματα (5η θέση το 2002 στην Πολωνία) και Παγκόσμια Κύπελλα (2η θέση 2001 Ολλανδία).
 
Είναι ενεργό μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών από το 1997. Το 1999 έγινε μέλος του Δ.Σ. Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ «ΟΙ ΛΥΚΟΙ» και συμμετείχε στην ομάδα Basket του συλλόγου καθώς και στο τμήμα αγωνιστικού χορού.
Το 2001 αγωνίσθηκε ως αθλητής Basket στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ», συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Από το 2002 αγωνίζεται στην ομάδα Basket του Αθλητικού σωματείου ατόμων με αναπηρία «Α.Σ. ΑΕΤΟΙ».
Είναι μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας στο αγώνισμα της ξιφομαχίας. Στον ειδικό αθλητισμό ασχολείται επίσης και με την κολύμβηση.
Το 2002 συμμετέχει στην ομάδα σύγχρονου χορού «Φυγείν αδύνατον». Στην ομάδα αυτή είναι χορευτής και συμμετείχε στις παραστάσεις που έδωσε στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2001, στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης τον Δεκέμβριο του 2002, στην HELLEXPO τον Φεβρουάριο του 2003, στην Θεσσαλονίκη σε συνέδριο για την παρουσίαση των Παραολυμπιακών αθλημάτων, στα Χανιά της Κρήτης στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατρικής με θέμα «Η συμβολή της τέχνης στην Ψυχιατρική», τον Μάιο του 2003, στο θέατρο «Κριάς» στη Λιβαδειά τον Σεπτέμβριο του 2003, στην Biennale νέων δημιουργών τον Ιούλιο του 2003, στο Συνεργείο Τεχνών τον Φεβρουάριο του 2004 (6 παραστάσεις), στο Μήνα Χορού 2004 στις «Ροές» το Μάρτιο του 2004.
 
Από τον Οκτώβριο 2003 συνεργάζεται με το Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Αιγάλεω και έχει την ευθύνη της εκπαίδευσης και δραστηριοποίησης των μελών του σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ειδικότερα της ομάδας «Κίνησης – έκφρασης».
Τον Ιανουάριο του 2004 συμμετέχει σε χορογραφία του Κων/νου Μίχου με την ομάδα «Λάθος κίνηση», σε παρουσίαση, στο Μέγαρο Μουσικής της Αθήνας.
Από 1/2/2002 έως 31/1/2003 και με την ιδιότητα του ψυχολόγου, συμμετέχει σε ομάδα Ψυχοδράματος με συντονιστή τον Ψυχίατρο- Ψυχαναλυτή Γιώργο Μποτονάκη.
Τον Απρίλιο του 2005 συμμετέχει στην Πλατφόρμα σύγχρονου χορού με την ομάδα του Κ. Μίχου «Λάθος κίνηση» στο κομμάτι «Εξολοθρευτής 7», στο Κέντρο τεχνών Χαλανδρίου.
Τον Μάιο του 2004 δημιουργεί την δική του χορευτική ομάδα την «ΔΑ.ΓΙ.ΠΟ.ΛΗ.», όπου συμμετέχει σχεδιάζει και οργανώνει όλες τις παραγωγές και παραστάσεις της έως και σήμερα, και της οποίας έχει και την συνολική ευθύνη παραγωγής και εκτέλεσης.
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη