Ληστεία σε βάρος ζευγαριού στην οικία του, στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας

Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών (3) δραστών, για ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών στην οικία του, στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (27-04-2014) πρώτες πρωινές ώρες, διέπραξαν ληστεία σε βάρος ζευγαριού ημεδαπών (70χρονος και 63χρονη) στην οικία του, στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 03:40΄τα ξημερώματα οι τρεις δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν την οικία του ζευγαριού και αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαίρεσαν ένα ανδρικό ρολόι χειρός και ένα γυναικείο κόσμημα.
Οι δράστες, κατά τον χρόνο που ερευνούσαν τους χώρους της οικίας, έγιναν αντιληπτοί από τους παθόντες και ένας από αυτούς άσκησε σωματική βία στον 70χρονο (τον χτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του) και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Διενεργούνται εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη