Ο Λάμπρος Γυαλιάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

Ο Λάμπρος Γυαλιάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

«Είναι τιμή μας να έχουμε στην πόλη και στον προεκλογικό μας αγώνα συμμάχους της νέας γενιάς» δήλωσε ο Δημήτρης Κελάφας με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Λάμπρου Γυαλιά, προσθέτοντας: «Θέλουμε τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή της μάχης, να πάρει στα χέρια της τις εξελίξεις. Στις προηγούμενες εκλογές η νέα γενιά γύρισε την πλάτη στην εκλογική διαδικασία, δεν πήγε να ψηφίσει. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Το μέλλον είναι για τους νέους και πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης συνδιαμορφωτές των εξελίξεων».
Ο Λάμπρος Γυαλιάς δήλωσε: «Πιάνοντας το νόημα της εποχής μας για ριζικές αλλαγές, εργατικότητα και ανιδιοτελή προσφορά μακριά από συμφέροντα και πολιτικές πεποιθήσεις, ορμώμενος από την επιμονή και την αγάπη για κοινωνική προσφορά που περιβάλλει τον Δημήτρη και την ομάδα του, μέλος της οποίας αποτελώ και εγώ απευθύνομαι σε εσάς και ζητώ τη βοήθειά σας να προσφέρω και γω με τη σειρά μου στην πόλη μας.
Ζω στο Περιστέρι και σήμερα εργάζομαι στον χώρο των πωλήσεων, στο παρελθόν έχω εργαστεί για 12 έτη στον τραπεζικό τομέα.
Έχω διατελέσει μέλος αρκετών φιλανθρωπικών , κοινωνικών και αθλητικών ομάδων, δραστηριότητες που συνεχίζω έως και σήμερα».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη