Η ΑΧΑ στηρίζει το Lamia Night & Run 2014


Η ΑΧΑ στηρίζει το Lamia Night & Run 2014

H ΑΧΑ Ασφαλιστική και ο αποκλειστικός Συνεργάτης της στην Φθιώτιδα, κ. Γιώργος Λύτρας, στηρίζουν στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας της Εταιρείας, τον νυχτερινό αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων και 3.000 μέτρων, «Lamia Night & Run», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία, στις 12 Απριλίου 2014, για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Την έναρξη του αγώνα, που ανήκει στην κατηγορία Cityrun και αποτελεί μία επίσημα μετρημένη ασφαλής και πιστοποιημένη διαδρομή σε όλη την πόλη της Λαμίας, θα σηματοδοτήσει με την παρουσία της η Χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα. Παράλληλα, χάρις στην πετυχημένη περυσινή διοργάνωση, ο αριθμός τόσο των διαγωνιζόμενων όσο και των συμμετεχόντων στη διοργάνωση, πολιτών και εταιρειών, έχει αυξηθεί αισθητά.

Στόχος της στήριξης της ΑΧΑ είναι η προώθηση της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της τοπικής κοινωνίας, σε ευθυγράμμιση με τη γενικότερη στρατηγική της για μείωση των ασφαλιστικών κινδύνων μέσω εκπαίδευσης. Εκ μέρους της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, ο Συνεργάτης της κ. Γιώργος Λύτρας  θα βρίσκεται στη διάθεση των συμμετεχόντων μέχρι  το τέλος του αγώνα για να τους παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη