O Άγγελος Χρονόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

O Άγγελος Χρονόπουλος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο Δημήτρης Κελάφας με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άγγελου Χρονόπουλου δήλωσε: «Ο Άγγελος Χρονόπουλος εδώ και χρόνια ασχολείται με τα κοινά, έχει πάρει μέρος σε όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και έχει αποκτήσει τα εφόδια που είναι απαραίτητα για να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα. Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα για το Περιστέρι και ο Άγγελος δηλώνει και πάλι παρών. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μαζί νέες μάχες και να διεκδικήσουμε όσα όλα μας στέρησαν».
Σε δήλωση του ο Άγγελος Χρονόπουλος τόνισε: «Συστρατεύομαι κι εγώ με την μεγάλη ενωτική πρωτοβουλία του Δημήτρη Κελάφα γιατί πιστεύω ότι η σημερινή διοίκηση στο Δήμο πρέπει να αλλάξει. Ο Δήμος πρέπει να τεθεί στην υπηρεσία του πολίτη, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον κόσμο που έχει ανάγκη. Τα λαμπάκια, οι χρωματιστές γλάστρες και η Παναγή Τσαλδάρη δεν αντιπροσωπεύουν τον περιστεριώτικο λαό, που έχει δώσει μεγάλους αγώνες για τη δημοκρατία και την προκοπή αυτού του τόπου».


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη