Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για τις Ευρωεκλογές και τον Β’γύρο των Αυτοδιοκητικών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014

«Η  Νεολαία ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας για τις Ευρωεκλογές και τον Β’γύρο των Αυτοδιοκητικών εκλογών της 25ης Μαΐου 2014.»
Ο Α΄ γύρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών, της 18ης Μαΐου απέδειξε περίτρανα ότι η Δημοκρατική Παράταξη είναι εδώ! Σε πείσμα όσων πόνταραν στην καρικατούρα δικομματισμού  ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ. Προς απογοήτευση όσων προσπαθούσαν να κρύψουν την πολιτική και αυτοδιοικητική τους ανεπάρκειά τους,  θέτοντας στον λαό ξεπερασμένα διλήμματα του τύπου «μνημόνιο-αντιμνημόνιο».
 Σε πολλούς Δήμους και σε πολλές Περιφέρειες, υποψήφιοι προερχόμενοι από την ευρύτερη Προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη, με την ουσιαστική υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και όχι με οπισθοδρομικές αντιλήψεις κομματικού καπελώματος, κατάφεραν να συσπειρώσουν γύρω τους πολίτες οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι τα επόμενα πέντε χρόνια η Τοπική Αυτοδιοίκηση, χρειάζεται ηγεσίες με γνώση, όραμα, εργατικότητα και δημοκρατικό φρόνημα.
Την Κυριακή 25 Μαΐου, οι πολίτες καλούνται να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν μία βδομάδα πριν. Να επιβραβεύσουν τους Δημάρχους, Περιφερειάρχες και Συμβούλους, οι οποίοι με το έργο τους, την εντιμότητα και την εργατικότητά τους πήγαν τον τόπο τους ένα βήμα πιο μπροστά.
Να δώσουν την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους με φρέσκες ιδέες και όραμα που επιθυμούν να προσφέρουν ανιδιοτελώς στις τοπικές κοινωνίες.
Να στηρίξουν τους ανθρώπους εκείνους που από την πρώτη στιγμή ύψωσαν το δημοκρατικό τους ανάστημα στη νέο-ναζιστική συμμορία της ΧΑ και αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της ραγδαίας ανόδου της αποφασιστικά και χωρίς ψηφοθηρικούς αστερίσκους
Στις 25 Μαΐου όμως ο ελληνικός λαός, καλείται να επιλέξει και τους εκπροσώπους του για την Ευρωβουλή. Αυτούς που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα της χώρας μας στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Αυτούς οι οποίοι θα επιλέξουν την κατεύθυνση προς την οποία αυτή θα πορευτεί.
Η Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, την οποία συγκροτεί το ΠΑΣΟΚ από κοινού με κόμματα και πολιτικές κινήσεις της Κεντροαριστεράς, υπό τη σκέπη του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, είναι η μόνη ελληνική πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να συμβάλει, ώστε η ΕΕ να αποκτήσει έναν χαρακτήρα προοδευτικό, κοινωνικό, αναπτυξιακό και πιο δημοκρατικό, κόντρα στην μέχρι σήμερα κυρίαρχες συντηρητικές και νεοφιλελεύθερες αντιλήψεις.
 Συγκροτείται από νέους ανθρώπους, τόσο στην ηλικία όσο  και τις ιδέες. Γυναίκες και Άνδρες με μόρφωση, εργασιακή εμπειρία, δημοκρατική και προοδευτική πολιτική συγκρότηση, κόντρα στην τάση της μόδας που επιβάλει σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, επιλογές ,με όρους…lifestyle.
Η ψήφος στην Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, πέρα από εντολή για μια Προοδευτική Ευρώπη, αποτελεί  και εγγύηση πολιτικής σταθερότητας στο εσωτερικό ης χώρας. Εγγύηση ότι οι αιματηρές θυσίες του λαού μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν θα πάνε χαμένες. Ότι οι δυνάμεις του αριστερού και δεξιού λαϊκισμού δεν θα ανακόψουν την πορεία εξόδου από την κρίση.
Η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας θα σταθμίσουν όλους τους παραπάνω παράγοντες και τελικά θα κάνουν την επιλογή τους με υπευθυνότητα.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη