3-3 οι πρωταθλητές κόντρα στο Μαχητή... (φωτο)

Στα πλαίσια της τελευταίας (30ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ο Μαχητής Τερψιθέας πάλεψε μέσα στο ΔΑΚ απέναντι στη Λαμία και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 3-3 από τους πρωταθλητές!
Παρουσία 2.500 και πλέον θεατών, μέσα σε πανηγυρικό και ευχάριστο κλίμα το συγκρότημα του Τίμου Καβακά έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν καλό Μαχητή προσφέροντας πλούσιο και χορταστικό θέαμα.
Τα γκολ για την ομάδα της Λαμίας πέτυχαν στο 40΄ ο Μοκάκε με ωραίο σουτ το 1-0, ο Αντωνίου στο 46' το 2 - 0 , στο 56΄ ο Κρίτσας το 2-1, στο 67΄ ο Μακάκε πάλι το 3-1, στο 76΄ ο Μαλάκος το 3-2 ενώ το τελικό 3-3 για τον Μαχητή έγινε στο 89΄ με τον ίδιο παίκτη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σπύρος Σταθόπουλος με βοηθούς τους Κώστα Φαρμάκη και Γιώργο Κρέτσιμο του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 (Τίμος Καβακάς): Πουρής, Θωμόπουλος (51’ Σκόρδας), Κοντοχρήστος, Σπυριδάκης, Παπαδήμας, Κουτρομάνος (69’ Κιπτίου), Ευσταθίου, Ζλατκόφσκι, Διαμαντίδης, Μοκάκε (76’ Πάνος), Αντωνίου.
ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ (Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας (58’ Σαββίδης), Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Κρίτσας, Μολάς (79’ Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας (70’ Μαλάκος), Κυριάκος, Κρεββατάς.



















Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη