Συνελήφθη 30χρονος που τραυμάτισε με το όχημά του δύο αστυνομικούς στην Ιτέα

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου σε περιοχή της Ιτέας, τραυμάτισε με το όχημά του δύο αστυνομικούς
Συνελήφθη, χθες (26-05-2014) το απόγευμα σε περιοχή της Ιτέας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Φωκίδας, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, προκάλεσε με το όχημά του σωματικές βλάβες σε δύο αστυνομικούς.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι αστυνομικοί στάθμευσαν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος, στην 3η χ/θ της εθνικής οδού Ιτέας – Αντιρρίου, προκειμένου να διενεργήσουν τροχονομικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Κατά τη διάρκεια που οι αστυνομικοί βεβαίωναν την παράβαση και προέβαιναν παράλληλα στην αφαίρεση της εμπρόσθιας πινακίδας κυκλοφορίας του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, ο 30χρονος αιφνιδιαστικά εισήλθε στο όχημά του, το έθεσε σε λειτουργία και επιταχύνοντας παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά δύο αστυνομικούς.
Άμεσα το όχημα του δράστη ακινητοποιήθηκε από έταιρους αστυνομικούς της ομάδας και ο ίδιος, μετά από σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, συνελήφθη.
Οι δύο αστυνομικοί, ηλικίας 47 και 32 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά στα πόδια και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας. Στον 32χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε, ενώ ο 47χρονος παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία και εξήλθε σήμερα το μεσημέρι.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Άμφισσας και σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Άμφισσας, δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και αντίσταση.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον της κας. Ανακρίτριας Άμφισσας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη