Κάνναβη και λαθραίο καπνό είχε στο σπίτι του 51χρονος που συνελήφθη στη Λαμία

Συνελήφθη, χθες (19-05-2014) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, ένας 51χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης και παράβαση Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, εντόπισαν και συνέλαβαν χθες το βράδυ τον 51χρονο, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν δύο (2) αυτοσχέδια τσιγαριλίκια που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού βάρους (5) γραμμαρίων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 51χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (523) γραμμαρίων,
  • ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (4.833) γραμμαρίων,
  • μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κάνναβης και
  • ένα κινητό τηλέφωνο.
Η ανωτέρω ποσότητα καπνού θα σταλεί στο Τελωνείο Στυλίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
Την έρευνα και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη