Ο Γιώργος Σμοκοβίτης επισημαίνει: Με ενδιαφέρει η ΘΡΑΚΗ

«ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ»
Με ενδιαφέρει η ΘΡΑΚΗ

ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

    Κε Διευθυντή,
    Οι Αρχηγοί Κομμάτων και οι Δήμαρχοι και οι Περιφερειάρχες και οι Ευρωβουλευτές κάνουν συνεχώς δηλώσεις «κερδισμένοι και... χαμένοι» ΟΛΟΙ ερμηνεύουν την ψήφο «λαού» και την... «εντολή του» καθένας όπως βολεύει, όχι «ως... αποτέλεσμα αλλά ως ...μήνυμα».
    Ως γνωστόν, όμως το... «μήνυμα» το ξέρει μόνο ο ψηφοφόρος και δεν αναγράφεται επί του ψηφοδελτίου. Η «ποιοτική ύλη» δεν είναι μετρήσιμη αλλά μόνο η ποσότητα του «προϊόντος του εξερχομένου της κάλπης». Ο Θεός και η Ψυχή του, όμως κάθε ψηφοφόρου ΓΙΑΤΙ και ΤΙ περιμένει ρίχνοντας αυτό ή εκείνο το ψηφοδέλτιο. Το άσχημο είναι ότι το δίλημμά του (πέραν των περιπτώσεων μόνο στενά προσωπικού συμφέροντος) και το... «διακύβευμα» είναι το «κακό ή το χειρότερο»; Το «χειρότερο ή το κακό»; Το καλύτερο είναι ευχή του μόνο συγκριτικά με το κακό, αλλά ΤΟ ΚΑΛΟ σε νου και καρδιά του μάλλον μακράν πραγματικότητας και... καθημερινότητάς του με την «επιλογή-εντολή ψηφοδελτίου του». Ως... ευχή ευπρόσδεκτη, πάντα.
    Αφού όμως οι εκλογές συνδέθηκαν από ΟΛΟΥΣ με «μηνύματα» όχι μόνο τοπικώς, αλλά και πανελληνίως και ευρωπαϊκώς και παγκοσμίως, το αναπάντητο ερώτημά μου (από ...υποψηφίους και... εκπροσώπους μου) επαναφέρω που όχι μόνο πριν χρόνια αλλά και προεκλογικά το ΞΑΝΑδιατύπωσα δημοσίως, είναι:
    ΤΙ γίνεται και ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ για τη ΘΡΑΚΗ όπου ειδικώς σε ΑΥΤΗ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ πρώτο κόμμα σε... «ευρωεκλογές» αναδείχθηκε το κρυφοφανερό κόμμα της «Τουρκικής» (Μουσουλμανικής) μειονότητας «ΔΥΤΙΚΗΣ» Θράκης;
    Από σήμερα από «χαμένους και κερδισμένους» σε κάθε πόλη και περιφέρεια της Πατρίδας πρέπει να υπάρξει ΕΝΙΣΧΥΣΗ αλληλεγγύης κοινωνικής και εθνικής ΚΑΙ από Τοπικές Αρχές, εκπροσώπους και πολίτες, ΠΡΟΣ τη ΘΡΑΚΗ (γνωστή η δήλωση Ερντογάν ως ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Τουρκίας «Κομοτηνή μου», «Θράκη μου» ακόμα και... «Θεσσαλονίκη μου»).
    ΄Εχετε ακουστά για τη «στρατηγική ΣΤΗ Θράκη;» Αν όχι, φταίω εγώ ως «λαός» ή ο εκπρόσωπός μου που ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ «για τις εκλογές του»; Και ΔΕΝ απαντά για τίποτ’ άλλο ΜΟΝΟ ψήφο ΖΗΤΑ;

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη