Βασίλισσα της Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης

Δραματικό φινάλε στον μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος και το παιχνίδι κρίθηκε στην παράταση, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1.

Στο 36' η Ατλέτικο Μαδρίτης ανοίγει το σκορ. Ο Γκοντίν είναι ο σκόρερ του τέρματος των «ροχιμπλάνκος» ο οποίος πήρε τη κεφαλιά και μετά τη λάθος εκτίμηση του Κασίγιας άνοιξε το σκορ!

Στο 93' ο Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε δίνοντας διαστάσεις θρίλερ στον τελικό.

Στο 110' ο Γκάρεθ Μπέιλ με κεφαλιά έδωσε το πρ0βάδισμα την Ρεάλ (2-1).

Στο 118' ο Βιέιρα Μαρσέλο έκανε το 3-1 για την Ρεάλ.

Στο 120' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη Νίκη της Ρεάλ (4-1). 

Παρακολουθήστε από το  pamesports.gr όλο το ρεπορτάζ του αγώνα.

Η προϊστορία

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηγείται από το 2002 της λίστας των νικητών της διοργάνωσης με 9 τρόπαια και έπεται η Μίλαν με 7. Από τότε δεν έχει εμφανιστεί ξανά σε τελικό και φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη ομάδα με διψήφιο αριθμό τροπαίων. Η Ατλέτικο δεν έχει κατακτήσει κανένα, έχοντας να επιδείξει τη συμμετοχή της στον τελικό του 1974 ενάντια στην Μπάγερν.

Αντιμέτωπες απόψε η καλύτερη επίθεση στη διοργάνωση (Ρεάλ) με 37 γκολ σε 12 αγώνες και η καλύτερη άμυνα (Ατλέτικο) η οποία έχει δεχθεί μόλις έξι τέρματα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ροχιμπλάνκος» έφτασαν στον τελικό χωρίς να ηττηθούν ούτε σε έναν αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ: Κασίγιας, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρβαχάλ, Μπέιλ, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπενζεμά

Στον πάγκο: Ντιέγκο Λόπεθ, Πέπε, Μαρσέλο, Αρμπελόα, Μοράτα, Ίσκο, Ιγιάρα

Ατλέτικο: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Ραούλ Γκαρσία, Βίγια, Ντιέγκο Κόστα

Στον πάγκο: Αρανθούμπια, Αλντερβάιρελντ, Σόσα, Μάριο, Ντιέγκο, Αντριάν, Σεμπόγια

real.gr




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη