Ανεξάρτητος θα παραμείνει ο Β. Καπερνάρος που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Δεν προτίθεται να προσχωρήσει σε κάποιο κόμμα ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Βασίλης Καπερνάρος, ο οποίος αποχώρησε από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ο κ. Καπερνάρος, είπε ότι θα σκεφτεί προσεκτικά τις επόμενες πολιτικές του κινήσεις και σημείωσε ότι τον προβλημάτιζε εδώ και καιρό η «απογύμνωση» στη λειτουργία των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό Star, είπε ότι «φτάσαμε στο σημείο να έχει πραγματικά ομολογηθεί από τον Πρόεδρο, ότι πλέον το κόμμα είναι ένα πράγμα ανύπαρκτο».

Επίσης, ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να παραδώσει την έδρα του στους Ανεξάρτητους Έλληνες και πως θα συνεχίσει να εκπροσωπεί τους ψηφοφόρους του.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε ότι οι θέσεις του βρίσκονται σε πλήρη διάσταση με εκείνες της Χρυσής Αυγής, καθώς, όπως είπε, έχει διαβάσει σε περιοδικά τους ότι υμνούν τον Χίτλερ. «Με αυτή τη διάσταση και χωρίς διάψευση αυτού, εγώ είμαι ενάντια στο Χίτλερ», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής. Σημείωσε ωστόσο, ότι πρόκειται για ένα κόμμα για το οποίο ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι είναι νόμιμο και συμμετείχε στις εκλογές. «Μιλάμε νομικά. Όποια και να είναι τα συναισθήματα που έχω, δεν έχει να κάνει. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε τι προστάζει ο νομοθέτης», επεσήμανε ο κ. Καπερνάρος. 

eklogika.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη