Πανηγύρισε το Παρεκκλήσιο Αγίου Αθανασίου του Γηροκομείου Σπερχειάδος

Η μνήμη της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Αθανασίου του Μεγάλου, Πατριάρχου Αλεξανδρείας εορτάσθηκε με κατάνυξη την Παρασεκυή 2 Μαΐου στο πανηγυρίζον ιερό Παρεκκλήσιο του Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεώς μας "Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα" στη Σπερχειάδα.

Στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησε και ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και παρέστησαν ο Δήμαρχος Μακρακώμης κ. Ευθύμιος Παπαευθυμίου, το Διοικητικό Συμβούλιο του Γηροκομείου, Ιερείς της περιοχής, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σπερχειάδος και πολλοί πιστοί από τις ενορίες της Σπερχειάδος και τις γύρω περιοχές.

Μετά τη Θεία Λειτουργία προσφέρθηκε κέρασμα στην αίθουσα τελετών του Ιδρύματος όπου ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ηλικιωμένους, το προσωπικό, τους μαθητές και με τους πιστούς που μετείχαν στον εορτασμό ενώ τα παιδιά μέσα στην εορταστική ατμόσφαιρα προσέφεραν στιγμές χαράς στους ηλικιωμένους μας, τραγουδόντας μαζί με τους ιερείς διάφορα τραγούδια.
imfth.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη