Υλικά
2 – 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 – 3 κολοκυθάκια τριμμένα
1 κιλό ντοματάκια Σαντορίνης (ή απλές ντομάτες), χοντροκομμένα
Δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος
5 – 6 κουταλιές αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να κάνουμε ένα μαλακό μείγμα.
Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε μπόλικο ελαιόλαδο και βάζουμε κουταλιά κουταλιά το μείγμα. Γυρίζουμε σταδιακά μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές προσέχοντας να μην μας κολλήσουν.
Μόλις πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα τους βγάζουμε από το τηγάνι και τους ακουμπάμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Τους σερβίρουμε ζεστούς.