Επισκέψεις του Βασίλη Κυριακάκη στη Φθιώτιδα ενόψει ευρωεκλογών

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ

Τα παραπάνω μηνύματα μετέφερε με τις επισκέψεις του σε Δήμους της Φθιώτιδας ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κυριακάκης, καλώντας τους κατοίκους  με την ψήφο τους να δυναμώσουν το ΣΥΡΙΖΑ στην ευρωβουλή , και στην Περιφέρεια,  επιλέγοντας το συνδυασμό του Βαγγέλη Αποστόλου «Η στερεά σε νέα τροχιά»

Ο βουλευτής του νομού μας επισκεπτόμενος το Μώλο, το Καινούριο και τον Αγ. Κωνσταντίνο την Τρίτη 20/5/2014, καθώς και τον Αγ. Γεώργιο και τη Μακρακώμη  την Τετάρτη  21/5/2014 είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους κάθε ηλικίας και να αφουγκραστεί την αγωνία τους για το μέλλον  της χώρας αλλά και προσωπικό του καθενός.

«Η 25η Μαΐου αποτελεί σταθμό που θα καθορίσει το μέλλον και τη ζωή μας. Είναι η ευκαιρία να  καταδείξουμε την αναντιστοιχία της κυβερνητικής πολιτικής  με τη λαϊκή θέληση. Οι ευρωεκλογές είναι δημοψήφισμα για τα Μνημόνια, την Τρόικα, την απάνθρωπη λιτότητα. Είναι το αποφασιστικό βήμα για την πολιτική ανατροπή  και για την εθνική και κοινωνική μας επιβίωση» 
υποστήριζε στις συζητήσεις του ο κ. Βασίλης Κυριακάκης.

Στις 22 και 23 Μαΐου ο βουλευτής θα επισκεφτεί και τους υπόλοιπους δήμους της Φθιώτιδας προκειμένου το μήνυμα των ευρωεκλογών να καλύψει όλο το νομό.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη