Στο Χαμόγελο του Παιδιού η επιμέλεια της μικρής Μαρίας

Εκδικάστηκε σήμερα Τρίτη στο δικαστήριο Εκούσιας Δικαιοδοσίας του Πρωτοδικείου Λάρισας το ζήτημα της επιμέλειας της μικρής Μαρίας, η περίπτωση της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Όπως είναι γνωστό, μετά την αποκάλυψη και τροπή της υπόθεσης και την προφυλάκιση των δύο αθίγγανων «γονέων» της, από την Εισαγγελία, είχε ανατεθεί προσωρινά η επιμέλεια του παιδιού στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στην παρούσα φάση, η διαδικασία αφορά στην οριστική ανάθεση της επιμέλειας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου στη συνέχεια να έχει τη δικαιοδοσία να διαχειριστεί το μέλλον του μικρού κοριτσιού. Η σχετική απόφαση αναμένεται να εκδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δυο αθίγγανων δεν παρέστησαν στη σημερινή διαδικασία, καθώς θεωρούν το θέμα «τυπικό» και «διαδικαστικό», από τη στιγμή που οι πελάτες τους παραμένουν προφυλακισμένοι, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν υποβάλει εκ νέου αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης η οποία αναμένεται να εξεταστεί.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη