Περιοδεία του Γιώργου Μαρίνου σε Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Κ.Ο Χαλκίδας με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας. Ο Γ. Μαρίνος ενημέρωσε τους αστυνομικούς και πυροσβέστες για τις θέσεις του ΚΚΕ. Τους κάλεσε να στηρίξουν το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση στις επερχόμενες εκλογές και όπως δήλωσε τόσο οι πυροσβέστες όσο και οι αστυνομικοί έχουν υποστεί τις βαριές συνέπειες της αντιλαϊκής πολιτικής της ΕΕ, της Κυβέρνησης. Έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς, μέσω των παρακρατημένων υπερωριών αλλά και στις συντάξεις.
Είναι γεγονός ότι οι συνεχείς περικοπές των δαπανών και ιδιαίτερα στην πυροσβεστική υπηρεσία έχουν δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στην υποδομή και τον εξοπλισμό, την ώρα που διευρύνονται οι ανάγκες. Τα προβλήματα αυτά θα φανούν με πολύ έντονο τρόπο την επόμενη περίοδο στον τομέα της δασοπροστασίας και της δασοπυρόσβεσης. Είναι γεγονός ότι αυτά τα χρόνια οι θέσεις των πυροσβεστών έχουν μειωθεί δραματικά και πανελλαδικά περίπου κατά 6000. Επίσης τα προβλήματα οξύνονται λόγω της πολυσπερμίας των εργασιακών σχέσεων και της τριχοτόμησης του κλάδου με μόνιμους, πενταετούς θητείας  και εκτάκτους. Όπως είναι γνωστό το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει θέσει αυτά τα προβλήματα στη βουλή και στα αρμόδια υπουργεία και απαιτεί λύσεις.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη