Κεφτέδες με ρύζι
Υλικά:
2 φλυτζάνια ρύζι
1 μικρό κουτί σάλτσα ντομάτας
λίγο μαϊντανό και δυόσμο
τυρί φέτα
σέλινο και κρεμμύδια [προαιρετικά]
γάλα
γαλέττα και αλεύρι [γιά πανάρισμα]
μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ρύζι να βράσει με νερό, μετά ρίχνουμε τη ντομάτα. Το ανακατεύουμε με το τυρί που έχουμε τρίψει και προσθέτουμε τον μαίντανό, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα βάζουμε στο αλεύρι, στο γάλα, στο αλεύρι ξανά και στην γαλέττα και τα τηγανίζουμε [με λάδι ή μισό-μισό με βούτυρο].
Υλικά:
2 φλυτζάνια ρύζι
1 μικρό κουτί σάλτσα ντομάτας
λίγο μαϊντανό και δυόσμο
τυρί φέτα
σέλινο και κρεμμύδια [προαιρετικά]
γάλα
γαλέττα και αλεύρι [γιά πανάρισμα]
μοσχοκάρυδο
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το ρύζι να βράσει με νερό, μετά ρίχνουμε τη ντομάτα. Το ανακατεύουμε με το τυρί που έχουμε τρίψει και προσθέτουμε τον μαίντανό, το μοσχοκάρυδο, το πιπέρι καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα βάζουμε στο αλεύρι, στο γάλα, στο αλεύρι ξανά και στην γαλέττα και τα τηγανίζουμε [με λάδι ή μισό-μισό με βούτυρο].