O Γιώργος Μαρίνος στη Σπερχειάδα

Χθες, 30/4/2014 ο Γιώργος Μαρίνος, υποψήφιος Περιφεριάρχης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Κώστα Μπασδέκη και τον υποψήφιο δήμαρχο Μακρακώμης Χρήστο Πάσουλα, επισκέφτηκε τη Σπερχειάδα. Έκαμε περιοδεία στο κέντρο της πόλης και κατέληξε σε καφενείο της πλατείας όπου πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη. Οι ντόπιοι τού έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τις κάθετα υποβαθμισμένες υπηρεσίες υγεία και τέλος το ζήτημα της ερήμωσης της υπαίθρου.

Ο Γ. Μαρίνος ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής τον οποίο υπηρέτησαν και υπηρετούν όλα τα άλλα κόμματα, οι υποψήφιοί τους και όλοι όσοι αυτοβαφτίζονται ανεξάρτητοι. Και κάλεσε τους συγκεντρωμένους όχι μόνο να ψηφίσουν ΚΚΕ στις τρεις κάλπες του Μάη, αλλά και να παλέψουν δίπλα στο ΚΚΕ μέσα από τις ταξικές συσπειρώσεις της ΠΑΣΥ, του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ κτλ.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη