Ληστεία σε βάρος διευθυντή super market στη Χαλκίδα


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο (2) αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (26-05-2014) το μεσημέρι, διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, διευθυντή super market στη Χαλκίδα.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 13:10΄ το μεσημέρι, ο 43χρονος κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ότι λίγη ώρα πριν και ενώ κινούταν με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του με προορισμό τραπεζικό κατάστημα της Χαλκίδας, προσέγγισε το όχημά του μία μοτοσικλέτα, μεγάλου κυβισμού, στην οποία επέβαιναν δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη δικυκλιστή.
Στη συνέχεια, ο ένας από τους δράστες (συνεπιβάτης), αποβιβάστηκε από τη μοτοσικλέτα και με την απειλή όπλου (πιστολιού), αφαίρεσε από την κατοχή του ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των (26.430) ευρώ, προερχόμενο από τις εισπράξεις του super market και ακολούθως διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα, στην ευρύτερη περιοχή, κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη