Τι διχάζει και τι ενώνει τους Έλληνες; - αποτελέσματα VoteMatch.gr



Το VoteMatch.gr είναι ένα διαδικτυακός ιστότοπος, όπου κανείς μπορεί να βρει έναν ηλεκτρονικό σύμβουλο ψήφου για τις Ευρωεκλογές. Πρόκειται για μια ερευνητική πρωτοβουλία του Εργαστηρίου Πολιτικής Ανάλυσης του Α.Π.Θ. στην οποία συνέβαλαν μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί φοιτητές του Α.Π.Θ. υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Χατζηπαντελή και Ανδρεάδη. Στόχος είναι η παροχή βοήθειας ως προς την απόφαση ψήφου στις Ευρωεκλογές. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από 31 ερωτήσεις πάνω σε επίκαιρα ευρωπαϊκά ζητήματα. Το www.votematch.gr είναι το ελληνικό σκέλος μια ευρωπαϊκής πλατφόρμας, του votematch.eu στην οποία συμμετέχουν 14 ευρωπαϊκές χώρες. Από τις 31 ερωτήσεις, 15 είναι κοινές για τις χώρες που συμμετέχουν. Οι υπόλοιπες είναι προσαρμοσμένες στην πολιτική πραγματικότητα της κάθε χώρας.
        Μέσα λοιπόν από την επεξεργασία των απαντήσεων που έδωσαν οι χρήστες του votematch.gr προέκυψαν οι ερωτήσεις που διχάζουν τους Έλληνες και οι ερωτήσεις στις οποίες ομονοούν!

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο http://epolls.gr/
Μπορείτε να κάνετε το τεστ εδώ: www.votematch.gr

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στο http://epolls.gr/ Μπορείτε να κάνετε το τεστ εδώ: www.votematch.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη