Έχει ακόμα μια ευκαιρία, Ιαπωνία – Ελλάδα 0 – 0

Η Εθνική ομάδα πήρε την «λευκή» ισοπαλία στο ματς με την Ιαπωνία και τα δίνει όλα για όλα στο τελευταίο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού...
Έτσι παρατάχθηκαν:
 Η Ιαπωνία χωρίς τον Καγκάβα στο βασικό σχήμα παρατάχθηκε, με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια ο Καβασίμα, δεξιά ο Ουτσίντα και αριστερά ο Ναγκατόμο και στο κέντρο της άμυνας ο Γιοσίντα και ο Κόνο. Στα χαφ οι Γιαμαγκούτσι και Χασέμπε. Πιο μπροστά ο Οκαζάκι, ο Χόντα, ο Οκούμπι και στην κορυφή ο Οσάκο.
Στην αντίπερα όχθη ο Φερνάντο Σάντος έκανε δύο αλλαγές στην βασικη ενδεκάδα. Ο Καρνέζης στον «άσσο». Δεξιά ο Τοροσίδης, αριστερά ο Χολέβας και στο κέντρο της άμυνας ο Παπασταθόπουλος, με τον Μανωλά. Στα χαφ ο Κατσουράνης, ο Μανιάτης και ο Κονέ. Στην επίθεση ο Φετφατζίδης δεξιά, αριστερά ο Σαμαράς και στην κορυφή ο Μήτρογλου.
«Έχασε» τρεις παίκτες η Εθνική
Ο Φερνάντο Σάντος επέλεξε να βάλει τον Φετφατζίδη και τον Μήτρογλου στο βασικό σχήμα. Οι συνθήκες του παιχνιδιού καθώς στο μισάωρο ο επιθετικός της Ελλάδας αποχώρησε τραυματίας και την θέση του πήρε ο Γκέκας. Ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν ακούμπησε καθόλου την μπάλα καθώς η πολιτική της τακτικής της Ελλάδας δεν ευνόησε τον μεσοεπιθετικό της Τζένοα και μετά την αποβολή του Κατσουράνη, ο «Φέτφα» θυσιάστηκε για να μπει ο Καραγκούνης, προκειμένου να καλυφθεί το κενό τς αποβολής του αρχηγού της Εθνικής, Κώστα Κατσουράνη,
Έδωσε χώρο στους Ιάπωνες, πήγε να πάρει την ισοπαλία
Η Εθνική από το πρώτο κιόλας λεπτό έδινε χώρο στην Ιαπωνία, αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κατοχή των Ασιατών να προσεγγίσει το 70%, έναντι 30% της Εθνικής. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και από τύχη δεν δέχθηκε το γκολ, η αν προτιμάτε από ανικανότητα των Ιαπώνων να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα του Καρνέζη.

koolnews.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη