Στερεά Ελλάδα: Συνελήφθησαν 11 άτομα, για διάφορα αδικήματα, το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, συνολικά έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Λαμίας, Λιβαδειάς & Χαλκίδας, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας και Εύβοιας, της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Αιδηψού Ευβοίας, Αμφίκλειας, Δομοκού & Λαμίας Φθιώτιδας, συνολικά έντεκα (11) άτομα.
Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ένας στη Λιβαδειά και ένας στη Χαλκίδα), για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.
  • Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί και συγκεκριμένα, δύο γυναίκες (μία στη Λιβαδειά και μία στη Χαλκίδα) και δύο άνδρες (ένας στην ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας και ένας στη Λαμία) για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) στη Λαμία, για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου γιου τους, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές δίκυκλων μοτοποδηλάτων.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί (ένας στο Δομοκό και ένας στην Αμφίκλεια), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθη ημεδαπός στην Αιδηψό, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιχείρηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών ιδιοκτησίας του, κατελήφθη ο ίδιος να την λειτουργεί, στερούμενος άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη