Έντεκα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνέχεια των στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό ατόμων που διαμένουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν συνολικά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκίδας και Θηβών, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, της Α’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας και του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού Φθιώτιδας, έντεκα (11) άτομα.
Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 30χρονο υπήκοο Πακιστάν και έναν 18χρονο υπήκοο Ρουμανίας, οι οποίοι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού, τριάντα (30) πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.
  • Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί (τρεις στη Χαλκίδα, ένας στη Θήβα και ένας στη Λαμία), διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.
  • Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα (ένα στη Χαλκίδα και ένα στον Μπράλο Φθιώτιδας), για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθη ένα (1) άτομο στη Χαλκίδα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (300) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί ασφάλισης των οχημάτων.
  • Συνελήφθη ένα (1) άτομο στο Δομοκό, για υγειονομική παράβαση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη