25χρονος Λαμιώτης «σκηνοθέτησε» ληστεία για γλιτώσει την... γκρίνια της μητέρας του!

Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος δήλωσε ψευδώς στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ότι «έπεσε» θύμα ληστείας
Συνελήφθη, χθες (06-06-2014) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, ο 25χρονος μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και κατήγγειλε ότι νωρίτερα (πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας), άγνωστος δράστης τον πλησίασε και με την απειλή όπλου (πιστολιού) αφαίρεσε από την κατοχή του το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και χρηματικό ποσό, το οποίο μόλις είχε κάνει ανάληψη από Α.Τ.Μ. τράπεζας στη Λαμία.
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 25χρονος δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την έρευνα ο νεαρός είχε πάρει τα χρήματα τις προηγούμενες ημέρες, χωρίς να το ξέρει η μητέρα του. Όταν λοιπόν εκείνη τον έστειλε στην τράπεζα για ανάληψη, ο 25χρονος σκέφτηκε πως η μόνη λύση για γλιτώσει την γκρίνια ήταν η ληστεία. Αυτό και έκανε, όμως δεν υπολόγισε στην εμπειρία των αστυνομικών της ασφάλειας και βρέθηκε με χειροπέδες.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη