3η Ποδηλατοδρομία Λιανοκλαδίου 29η Ιουνίου 2014

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λιανοκλαδίου στο συμβούλιο που πραγματοποίησε στις 3-6-2014 αποφάσισε ομόφωνα η 3η Ποδηλατοδρομία Λιανοκλαδίου να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29η Ιουνίου 2014 και ώρα 18.00. 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ (THN ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 10.00 ΜΕΧΡΙ 14.00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΣ) Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΚΟΥΣ 5 ΧΙΛΙΟΜ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 19.00 ΩΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 3 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΣΠΕΡΧΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΟΥ! 
ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ) ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ΔΗΜΟΤΙΚΑ,ΓΥΜΝΑΣΙΑ,ΛΥΚΕΙΑ,ΕΝΗΛΙΚΕΣ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ . ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕNΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ! 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κος ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ: 6972360724 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Γράφτηκε από τον Νίκο Στεφανή

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη