Κανταίφι με 4 τυριά

 Γαλακτοκομικά
Κανταίφι με 4 τυριά

Υλικά:

    ½ κιλό κανταΐφι
    200 γραμ. γκούντα
    200 γραμ. τυρί φέτα
    200 γραμ. κασέρι
    200 γραμ. έμενταλ
    4 αβγά
    ½ λίτρο γάλα
    100 γραμ. βιτάμ
    100 γραμ. φρέσκο βούτυρο

Εκτέλεση:

    Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το μισό κανταΐφι.
    Από πάνω πασπαλίζουμε τα τυριά αφού τα έχουμε τρίψει στον τρίφτη.
    Στη συνέχεια, βάζουμε το υπόλοιπο κανταΐφι από πάνω.
    Περιχύνουμε το λιωμένο βούτυρο και στη συνέχεια χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και τα περιχύνουμε κι αυτά. (Αν θέλετε βάζετε και λίγο μοσχοκάρυδο). Αφήνουμε για 30 λεπτά, να κατέβουν τα υλικά και να πάνε παντού μέσα στο κανταΐφι.
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περίπου για 30 λεπτά, να ροδίσει.
typos.com.cy

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη