Συνελήφθη 41χρονος για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στη Λαμία

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης στη Λαμία
Ο εντοπισμός και η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Συνελήφθη άμεσα, σήμερα (20-06-2014) το πρωί στη Λαμία, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Φθιώτιδας, ένας 41χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας σε βάρος 84χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, σήμερα περίπου στις 11:00΄ το πρωί, ο 41χρονος προσέγγισε την ηλικιωμένη την ώρα που εκείνη βάδιζε σε περιοχή της Λαμίας και με την άσκηση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από την κατοχή της την τσάντα της. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε και παράλληλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί πεζός σε φυγή.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό από το Κέντρο Άμεσης Δράσης, ενήργησαν άμεσα εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσήγαν τον 41χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την παθούσα και συνελήφθη.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. 


Φωτό αρχείου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη