«Bananas» του Γούντι Άλεν από τους Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας στο Ισαδάκι

Οι "Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας" σας προσκαλούν αύριο Τρίτη 10/06/2014 Ώρα 21.30 στο Λόφο Ισαδάκι (δίπλα στο αναψυκτήριο) στην προβολή της ταινίας ΒΑΝΑΝΑS (1971) του Woody Allen. 
Σας περιμένουμε στη δεύτερη θερινή προβολή (δείτε εδώ το πρόγραμμα) με καλοκαιρινή διάθεση και έτοιμοι για μια κλασσική ταινία με μεγάλη δόση γέλιου!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Υπόθεση:
Ο Φίλντιν Μέλις , ένας μοναχικός και αδέξιος Νεοϋρκέζος, ερωτεύεται τη Νάνσι, μια πολιτική ακτιβίστρια. Πηγαίνει σε πορείες και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να την πείσει ότι αξίζει την αγάπη της, αλλά η Νάνσι τον απορρίπτει καθώς θέλει κάποιον με μεγαλύτερες ηγετικές ικανότητες. Ο Φίλντιν πηγαίνει στο Σαν Μάρκος, ένα μικροσκοπικό κράτος της Λατινικής Αμερικής που κυβερνάται από έναν σκληρό δικτάτορα. Επικρατεί αναταραχή, ο Φίλντιν τάσσεται στο πλευρό των ανταρτών και καταφέρνει τελικά να γίνει πρόεδρος της χώρας. Όταν επιστρέφει στις Η.Π.Α. για να κλείσει κάποιες εμπορικές συμφωνίες, ξανασυναντά τη Νάνσι, η οποία αυτή τη φορά τον ερωτεύεται.
Ένας μεγάλος σκηνοθέτης στα πρώτα του βήματα και μία από τις πιο σπαρταριστές κωμωδίες!
 
Περισσότερες πληροφορίες στο ιστολόγιο των φίλων: filoicinelamias.wordpress.com

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών ΙΟΥΝΙΟΥ: filoicinelamias.wordpress.com

Στηρίξτε την προσπάθεια των "ΦΙΛΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΛΑΜΙΑΣ" για ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ!

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη