Έντεκα άτομα συνελήφθησαν σε αστυνομικούς ελέγχους στη Στερεά Ελλάδα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ακόμη έντεκα (11) άτομα, για διάφορα αδικήματα
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Εύβοιας, του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Χαλκίδας και Ιστιαίας Ευβοίας, συνολικά έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα.
Συγκεκριμένα:
  • Συνελήφθησαν πέντε (5) ημεδαποί (ένας άνδρας ROMA στην Ιστιαία και τέσσερις γυναίκες στη Χαλκίδα) για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου, όπως είδη ρουχισμού, είδη οικιακής χρήσης, οπωροκηπευτικά προϊόντα κ.α.
  • Συνελήφθη ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • Συνελήφθη μία ημεδαπή στη Λαμία, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή φυλάκισης ενός (1) έτους για ψευδή καταμήνυση.
  • Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί στη Λαμία, για υγειονομικές παραβάσεις.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη