Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη του στην Ιστιαία της Εύβοιας

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                                               (Διοργάνωση μονοήμερης εκδρομής)  
        Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμυρού  διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη του  και τις Οικογένειές τους  στις 06/07/2014 στην Ιστιαία  της Εύβοιας  όπου θα επισκεφθούμε το εκτροφείο θηραμάτων στη Σύμη Ιστιαίας ένα μεγάλο έργο της Δ’ ΚΟΣΕ  που θα  παράγει μεγάλο αριθμό από ορεινές  και πεδινές πέρδικες.
 Επίσης  θα επισκεφθούμε  το  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας το οποίο  θεωρείται από τα σπουδαιότερα στο είδος του μουσεία, λόγω της σπανιότητας των εκθεμάτων που εμπλουτίζονται συνεχώς. Στα εκθέματά του μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται η μεγαλύτερη στην Ελλάδα συλλογή πτηνών με 217 είδη, μεγάλος αριθμός θηλαστικών, ερπετών, αμφίβιων, ψαριών, οστράκων, κοχυλιών, εντόμων, πετρωμάτων, ορυκτών.
 Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Πευκί και στα Κανατάδικα  που η παραλία Κανατάδικα είναι μια παραλία στη Βόρεια Εύβοια και μάλιστα στο πιο βόρειο σημείο της Εύβοιας, με θέα το Νομό Μαγνησίας. Η παραλία αποτελεί προορισμό για πολλούς τουρίστες αφού τα τελευταία χρόνια η περιοχή έχει αναπτυχθεί και έχουν κατασκευαστεί πολλά ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Υπάρχουν επίσης ταβέρνες με φρέσκο ψάρι.
 Καλούνται τα μέλη μας να δηλώσουν συμμετοχή έως 02/07/2014 στο τουριστικό γραφείο της  ΤΕΛΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ  ART OF TRAVEL   Βασιλέως Κωνσταντίνου 128 Αλμυρός, Τ.Κ. 37100    η στον πρόεδρο του συλλόγου Δημήτριο Βελάνη  6974304260.
 Λόγω περιορισμένων θέσεων πενήντα  (50)  θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας για τα μέλη  και τις Οικογένειές τους  και μόνο σε περίπτωση κενών θέσεων θα δεχθούμε τυχόν μη μέλη.
 Τιμή εισιτηρίου μετακίνησης  πέντε ευρώ  (5.00 €)  την δε υπόλοιπη δαπάνη μετακίνησης  θα καλύψει ο σύλλογος.
 Αναχώρηση από Αλμυρό στις 06/07/2014  από Άγιο Δημήτριο στις 07.00 το πρωί.
Πρέπει να έχουμε έγκαιρα τις συμμετοχές για πιο καλή οργάνωση της εκδρομής .

       
              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ. Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

           
               ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  ΒΕΛΑΝΗΣ                                 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη