Έντεκα συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στη Στερεά Ελλάδα

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Συνελήφθησαν, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ώρου, ακόμη έντεκα (11) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τη βεβαίωση επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων, τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λαμίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, των Α’ & Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Εύβοιας, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, Ευβοίας & Φθιώτιδας, του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας και των Τμημάτων Τροχαίας Λαμίας & Λιβαδειάς, συνολικά έντεκα (11) άτομα.

Συγκεκριμένα:

    Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής από οικία στη Θήβα.

    Συνελήφθη ημεδαπός για απόπειρα κλοπής, από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκίδα.

    Συνελήφθη ημεδαπή ROMA για παραμέληση της εποπτείας του ανήλικου γιου της, ο οποίος αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από την κατοχή 13χρονου ημεδαπού στη Λαμία. Το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

    Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λαμία, σε βάρος του οποίου εκκ ρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης δέκα (10) μηνών, για κλοπή κατά συναυτουργία.

    Συνελήφθη ημεδαπός στη Χαλκίδα, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν λαθραία πακέτα τσιγάρων.

    Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί (δύο στη Λαμία, δύο σε περιοχές της Ιστιαίας και ένας στη Λιβαδειά), για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

    Συνελήφθη αλλοδαπός στη Λιβαδειά, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν εγγράφων που νομιμοποιούν την παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.


Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές .

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη