Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής σε περίπτερο στη Λαμία

Συνελήφθησαν, χθες (11-06-2014) τα ξημερώματα στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Στερεάς Ελλάδας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 19χρονος ημεδαπός ROMA και ένας 14χρονος ημεδαπός, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απείθεια.
Ειδικότερα, χθες περίπου στις 04:30΄, οι δράστες αποπειράθηκαν να διαρρήξουν περίπτερο, ιδιοκτησίας 50χρονης ημεδαπής, σπάζοντας το κλείθρο (λουκέτο) της αποθήκης αυτού, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, τράπηκαν σε φυγή .
Οι αστυνομικοί ακινητοποιήσαν και συνέλαβαν τους δύο ημεδαπούς, μετά από καταδίωξη που ακολούθησε, ενώ στο σημείο της διάρρηξης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός (σκύλα).
Σημειώνεται ότι, ο 19χρονος είχε συλληφθεί την 15-06-2013, πάλι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, για ληστεία και απόπειρα ληστείας από κοινού (σχετικό το από 16-06-2013 Δελτίο Τύπου μας) και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, σύμφωνα με την από 17-06-2013 Διάταξη του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας, πλην όμως στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι αυτός είχε παραβιάσει το επιβαλλόμενο σε βάρος του μέτρο.
Επιπλέον, ο 14χρονος είχε συλληφθεί την 16-01-2014 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Υπάτης, για διάπραξη κλοπών από κοινού και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (σχετικό το από 17-01-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη