Μετ' εμποδίων η Εθνική στη Βραζιλία

ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ
Μετ' εμποδίων η Εθνική στη Βραζιλία

Σε οδύσσεια εξελίσσεται το ταξίδι στην Βραζιλία για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, που χθες έμεινε καθηλωμένη στη Νέα Υόρκη, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος στο αεροπλάνο που θα μετέφερε την αποστολή. Η εθνική αναμένεται γύρω στις 7.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) στο Αρακαζού της Βραζιλίας.

Η αποστολή έμεινε καθηλωμένη στη Ν. Υόρκη και οι παίκτες εκμεταλλεύτηκαν την πολύωρη αναμονή για να κάνουν βόλτα στην αμερικανική μεγαλούπολη και να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες.

Η εθνική μας ομάδα θα αναχωρήσει με πτήση της γραμμής για Σάο Πάολο και στην συνέχεια με τσάρτερ θα μεταβεί στο Αρακαζού, όπου αναμένεται να φθάσει στη 1.30 (τοπική ώρα) δηλαδή περίπου 19.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος).

Μια πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 (τοπική ώρα-μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας), αλλά ακόμη δεν είναι βέβαιο αν θα πραγματοποιηθεί. Αυτό θα κριθεί από την κούραση των παικτών.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη